Ponuda sa stranice pecati.com

Kola vatrogasna mala

Poslovni pokloni izraz su pažnje koju ukazujete poslovnim partnerima i vama dragim ljudima. Osmislili smo za vas suvenire koji su prigodni za poklone vatrogasnim društvima. Želite li poseban poklon prilikom dolaska na godišnju skupštinu ili proslavu, javite se s povjerenjem i budite orginalni!

Načini i uvjeti prodaje

NARUDŽBA

1. Putem internet stranice www.zeleniotok.com : proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija "naruči" i popunjavanjem elektronskog formulara tj. registracije. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata. Korištenje usluge zeleniotok.com je dostupno isključivo registriranim korisnicima koji su punoljetni i potpuno poslovno sposobni, što potvrđuju korištenjem webshop usluge na stranicama pecati.com i zeleniotok.com. Registracija korisnika se vrši putem web stranica, prilikom čega će korisnik biti obvezan upisati određene osobne podatke i pristati na korištenje takvih osobnih podataka.Registracijom korisnik potvrđuje da u cijelosti prihvaća ove opće uvjete, posebno u dijelu u kojem se oni odnose na webshop usluge i potpunost, točnost, istinitost i ažurnost osobnih podataka.2.Putem fax uređaja: popunite Voucher i popunjeni Voucher faxirajte na broj 042/210-876 3.3. Poštom: popunite Voucher i popunjeni Voucher pošaljite na adresu GIT d.o.o. V. Lisinskog 6, 42000 Varaždin. Cijena poštarine iznosi 30 kn , a cijena dostave 2 kn po kilometru.

Isporuka će uslijediti u roku 2-4 dana od dana narudžbe odnosno od trenutka kada vidimo uplatu u slučaju da plaćate na žiro račun. Isporuku vršimo na adresu koju ste naveli prilikom predaje narudžbe.

1. NAČIN PLAĆANJA

Na webshopu zeleniotok.com možete plaćati pouzećem, direktnom uplatom na naš žiro račun ili kreditnom karticom.

POUZEĆE:

Ako želite pošiljku platiti pouzećem tada plaćate na način da u trenutku kada vam osoba odgovorna za dostavu (poštar ili kurir) isporuči pošiljku,vi plaćate odgovornoj osobi u tom trenutku gotovinom.

UPLATA NA ŽIRO RAČUN

Plaćanje možete izvršiti i direktnom uplatom na žiro račun:

pecati.com - GIT d.o.o.

Žiro račun:

2484008-1100477967 Raiffeisen banka

Žiro račun:

2360000-1101745689 Zagrebačka banka

Poziv na broj:broj narudžbe

U trenutku kada vidimo da ste uplatili ili nam pošaljete kopiju uplatnice tada vam šaljemo pošiljku. Molimo vas da uplatu izvršite u roku 3 dana nakon narudžbe jer se neplaćena narudžba automatski briše nakon 3 dana te ste ukoliko i dalje želite proizvod dužni proizvod ponovno naručiti.2. REKLAMACIJERobu koju ste kupili imate pravo vratiti u roku 8 dana od primitka narudžbe,molimo da nam vratite u orginalnoj ambalaži i priložite reklamacijski obrazac jer u protivnom ne ćemo moći obraditi zaprimljenu reklamaciju. Artikle koje ste zaprimili kurirskom službom, molimo vratite istom kurirskom službom koja je dostavu i izvršila.

U slučaju da je greška s naše strane , zmajenski artikl isporučiti ćemo bez naplate troškova.